CIS Moss

Childrens international school, Moss Verk 1, Moss

Oppdragsgiver: Fredriksborg
Gjennomført: Brannteknisk reprosjektering
Prosjekt år: 2020

Om bygget:
Oppdraget omfattet en brannteknisk prosjektering i forbindelse med omprosjektering av skolebygget på Moss Verk 1. Dette er en eksisterende bygning, hvor brannkonseptet forsøker i størst mulig grad å prosjektere innenfor de rammer som er satt av bygget slik det fremstår i dag, samt lukke de identifiserte avvikene som er avdekket i det opprinnelige brannkonseptet ifm. bruksendring til skolebygg. Denne rapporten omhandler hele bygningsmassen. Under reprosjekteringen ble det noen fravik som ikke var til å unngå grunnet utgangspunktet det eksiterende bygget hadde og kostnadene det ville kostet for å få bygget preakseptert ville ha vært utenfor en praktisk-økonomisk ramme.

Fravikene behandles ikke fullt ut etter NS-EN3901 da disse er vurdert som av begrenset omfang og at de ikke påvirker hverandre i noen særlig negativ grad samlet. I tillegg er det utført en rømningsberegning fra gymsalen som har fire dører som det er mulighet til å evakuere fra, men kun en av disse har godkjent fri bredde, 116 cm, de resterende dørene er kun 86cm.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle