Grønland 12, Oslo

Oslo

Oppdragsgiver: Nedre Glommen Bygg AS
Gjennomført: Brannteknisk prosjektering
Prosjekt år: 2019

Om bygget:
Oppdraget omfattet en brannteknisk prosjektering i forbindelse med renovering og bruksendring av plan 2,3 og 4 i Grønland 12 i Oslo. Etasjene skal bruksendres til hotelldrift. Totalt vil det bli etablert ca. 50 hotellrom. 1.etg benyttes i dag til kontor og butikk (ikke del av tiltaket). I forbindelse med prosjektet var det to fravik som det er gjort en vurdering rundt. Fravikene går ut på at avstand til nærmeste trapp overstiger 7 meter og bruk av brennbare materialer i brannklasse 3.

Avstanden til trappen er 10 meter som tilsier at forflytningstiden blir økt med 3 beskjedne sekunder. (1 meter per sekund). Bruk av brennbare bæresystem vil kun gjelde for 1.etg da dette er den eneste etasjen som plasseres i brannklasse 3, øvrige etasjer kan plasseres i brannklasse 2. Å erstatte bæresystem og sekundær bæresystem vil ligge utenfor praktisk og økonomisk ramme.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle