Tiltaksklasser og brannsikkerhet

Våre tjenester

Våre tiltaksklasser og brannsikkerhet

B-KS har godkjenning for å påta seg arbeid innen alle tre tiltaksklassene innen brannsikkerhet. I tillegg tilbyr vi skreddersydde løsninger for brannsikkerhet tilpasset alle typer bygg. Vår ekspertise og erfaring sikrer at vi kan møte behovene og kravene til ulike prosjekter, og vi legger vekt på å levere pålitelige og effektive løsninger for å sikre trygge og samsvarlige bygninger.

Les videre nedenfor for våre tiltaksklasser og mer info om brannsikkerhet.

Brannsikkerhet for ditt bygg

Brannsikkerhet er summen av organisatoriske og tekniske tiltak som har til hensikt å redusere sannsynligheten for, og konsekvensen av brann. Brannsikkerhetsyrke er faget som skal bevare et byggs sikkerhet for å minske faren for branntilløp og sikre at bygningen for å stå lengst mulig dersom brann skulle forekomme. Brannfaget består av gode regelverk og gode standarter medvirker til å redde live og spare verdier i hele levetiden til et bygg og er et tverrfaglig og komplekst fagområde og behovet for standarder og veiledninger er tilsvarende stort og bredt.

Vi leverer brannsikkerhetsløsninger for alle typer bygg, utarbeider dokumentasjon, vurderinger og prosjekteringer med høyeste godkjenning fra Direktorater for byggkvalitet.
B-KS bistår med kompetanse helt fra startfasen ved tegnebrettet til ferdigstillelse med drift og vedlikehold. Alle bygg krever gode drift og vedlikeholds planer som ivaretar bygg og eiers ansvar, i tillegg skal alle bygg ha en drifts dokumentasjon som identifiserer ansvar og planer for å lukke eventuelle avvik.

Våre tiltaksklasser

B-KS har godkjenning for å påta seg arbeid innen alle tre tiltaksklassene innen brannsikkerhet.

Omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av liten kompleksitet og vanskelighetsgrad, og der mangler eller feil ved tiltaket fører til mindre konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.

Tiltaksklasse 2 omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av:

  • a) Liten kompleksitet og vanskelighetsgrad, men der mangler eller feil kan føre til middels til store konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.
  • b) Middels kompleksitet og vanskelighetsgrad, men der mangler eller feil kan føre til små til middels konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.

Tiltaksklasse 3 omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av:

  • a) Middels kompleksitet og vanskelighetsgrad, men der mangler eller feil kan føre til store konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.
  • b) Stor kompleksitet og vanskelighetsgrad.
Vi står klare til å hjelpe deg!

Vi har kontor i Fredrikstad & Oslo

Kundene og oppdragene våre strekker seg fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Telefon

(+47) 902 39 023

E-post

post@b-ks.no

Adresse

Gamle Beddingvei 19, 1671 Fredrikstad

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle