Branntegning

Branntekniske tegninger

Branntegninger har i lang tid vært ansett som ett enkelt produkt for å angi klassifisering og betegnelser i en lettfatet form. Over tid har branntekniske tegninger gått fra å være håndskisser til 2D AutoCAD tegninger til nå 3D tegninger.

Fordelen med såkalte BIM tegninger i 3D er at man får muligheten til å se alle føyninger og overganger i en felles sammenheng for å se at ønsket løsning er gjennomførbar.

En branntegning vil for eksempel kunne oppgi eksakt kvadratmeter med brannglass, branncellevegg, seksjoneringsvegg etc. I tillegg kan modellen brukes til å tegne inn og demonstrere nød- og ledesystem.

Dokumentasjonskrav til fravik

Fra og med 01.01.2017 skal analysemodell NS3901 benyttes til alle fravikanalyser. Modellen er anerkjent innen fagmiljøet som en av standardmetodene for risikoanalyse.

Tidligere har det vært svært varierende dokumentasjonskriterier i brannteknisk risikoanalyse. Dette er nå ønsket endret ved bruk av NS3901.

Vi står klare til å hjelpe deg!

Vi har kontor i Fredrikstad & Oslo

Kundene og oppdragene våre strekker seg fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Telefon

(+47) 902 39 023

E-post

post@b-ks.no

Adresse

Gamle Beddingvei 19, 1671 Fredrikstad

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle