Om oss

Om B-KS AS

Vi tilbyr den ekspertisen som er nødvendig for å løse alle typer problemstillinger innenfor brann og risiko. Fremtidens bygninger krever rådgivere med kunnskap og evne til å løse komplekse tekniske utfordringer.

God kompetanse innenfor bruk av risikovurderinger åpner for helhetlige løsninger med frihet til å ivareta virksomhetens praktiske behov, uten at det går på bekostning av brann- og bygningssikkerheten. Dersom det i tillegg planlegges ressurser til branntekniske analyser, vil det være gode muligheter for å oppnå et byggverk der den branntekniske løsningen gir god sikkerhet, samtidig som den er helhetlig gjennomført.

Tiltaksklasser

Oppgaver knyttet til byggetiltak skal inndeles i tiltaksklasse 1, 2 eller 3 innenfor ett eller flere fagområder basert på kompleksitet, vanskelighetsgrad, mulige konsekvenser, mangler og feil.

Tiltaksklasse 1 omfatter de enkleste tiltakene og oppgavene, mens tiltaksklasse 3 omfatter de mest kompliserte. B-KS har godkjenning for å påta seg arbeid innen alle tre tiltaksklassene innen brannsikkerhet.

Våre tiltaksklasser

B-KS har godkjenning for å påta seg arbeid innen alle tre tiltaksklassene innen brannsikkerhet.

Omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av liten kompleksitet og vanskelighetsgrad, og der mangler eller feil ved tiltaket fører til mindre konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.

Tiltaksklasse 2 omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av:

  • a) Liten kompleksitet og vanskelighetsgrad, men der mangler eller feil kan føre til middels til store konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.
  • b) Middels kompleksitet og vanskelighetsgrad, men der mangler eller feil kan føre til små til middels konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.

Tiltaksklasse 3 omfatter, uavhengig av funksjon og fagområde, tiltak eller oppgaver av:

  • a) Middels kompleksitet og vanskelighetsgrad, men der mangler eller feil kan føre til store konsekvenser for helse, miljø og sikkerhet.
  • b) Stor kompleksitet og vanskelighetsgrad.

Karriere

Vi tilbyr ingeniørstudenter sommerjobb ved avdelingene Fredrikstad og Oslo, som en god måte å få relevant arbeidserfaring på og som gir økt mulighet for framtidig samarbeid og jobbmuligheter.

I trinn med kontinuerlig vekst og økende etterspørsel, er vi stadig på utkikk etter nye dynamiske og unge nyutdannede ingeniører/sivilingeniører. Vi tilbyr et kreativt miljø med dyktige kollegaer og spennende arbeidsoppgaver!

Send gjerne inn en åpen søknad her:

Vi står klare til å hjelpe deg!

Vi har kontor i Fredrikstad & Oslo

Kundene og oppdragene våre strekker seg fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Telefon

(+47) 902 39 023

E-post

post@b-ks.no

Adresse

Gamle Beddingvei 19, 1671 Fredrikstad

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle